Diari Més

Successos

Un home apunyala cinc persones en un centre comercial de Manchester

La Policia ha detingut l'autor i el centre comercial ha estat evacuat

Imatge del moment de la detenció.

Imatge del moment de la detenció, Manchester, ganivetada, centre comercial@PaulWal96323461

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha apunyalat cinc persones aquest divendres, 11 d’octubre, prop d’un centre comercial a Manchester, al nord d’Anglaterra. El servei d’Emergències ha informat de la situació de «ferits» dels apunyalats, que han estat traslladats a l’hospital.

La plolicía de la ciutat ha detingut l’individu, d’uns 40 anys, després que el reduïssin amb una pistola táser. Els agents es troben interrogant l’arrestat i continuen investigant els apunyalaments.

«Desconeixem la motivació del terrible incident», han explicat. «Atesa la ubicació de l’incident i la seua naturalesa, els oficials de la Policia Antiterrorista del Nord-Oest lideren la investigació a mesura que determinem les circumstàncies», ha confirmat la policia.

Les autoritats han desplegat agents a la plaça Exchange, pròxima al centre comercial Arndale. Aquest ha estat evacuat com a mesura de seguretat. En un vídeo difós per les xarxes socials s’observa la detenció de l’autodel delicte, encara que la policia demana «calma» i que només se segueixin els canals oficials.

tracking