Diari Més

Successos

Detingut el pare de Diana Quer després que la seva exdona l'hagi acusat d'intent d'atropellament

També l'acusa d'haver-la agredit al pòmul i al canell

Imatge d'arxiu dels pares de Diana Quer.

pares de Diana Quer, Juan Carlos Quer, Diana López PinelliEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a Juan CarlosQuer, pare de la jove DianaQuerassassinada a Galícia, després de denunciar la seva exdona que havia intentat atropellar-la, han informat a Efe fonts pròximes al cas.

L'exdona, Diana López-Pinel, va presentar anit una denúncia a les dependències de la Guàrdia Civil aMajadahonda(Madrid) en la qual acusava el detingut d'haver-la colpejat al pòmul, de lesiol canell i d'intent d'atropellament al garatge de l'habitatge.

Després de la denúncia, els agents de l'Institut armat han arrestat a Juan CarlosQueri estan intentant comprovar la veracitat dels fets que ha denunciat Diana López-Pinel.

Tots dos han mantingut en els últims anys algun desacord, sobretot, relacionat amb la custòdia de les seves filles i, fins i tot, abans que la seva primogènita desaparegués a l'agost de 2016 en les festes d'A Pobra do Caramiñal, a la Corunya.

El seu cos va ser trobat el 31 de desembre de 2017, gairebé un any i mig després de la desaparició de la jove, a l'interior d'un pou situat en una nau industrial de Rostits, aRianxo(la Corunya), després de la confessió del presumpte homicida, José EnriqueAbuín, àlies «El Xiclet», que serà jutjat a finals d'aquest mes.

tracking