Diari Més

Vox anuncia una querella per rebel·lió contra Torra i reclama la seva «immediata detenció preventiva»

Abascal justifica que cal emprendre accions legals per les informacions sobre hipotètics vincles del president del Govern amb els CDR detinguts acusats de terrorisme

Pla mitjà del president de la Generalitat, Quim Torra;durant la seva intervenció en la inauguració de l'exposició 'Galerie Mirador. París 1948-1955'. Imatge del 28 de setembre del 2019 (Horitzontal).

El Vendrell, Quim Torra, President de la Generalitat, exposició la 'Galerie Mirador de París', inauguracióMar Rovira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha anunciat una querella per rebel·lió contra el president de la Generalitat, Quim Torra, davant les «greus notícies d'aquests dies sobre la seva relació amb els terroristes del CDR». En una piulada d'aquest dilluns a Twitter, Abascal ha explicat que a la querella el partit d'ultradreta sol·licitarà la «immediata detenció preventiva» del cap de l'executiu català. «En el seu moment ens vam querellar contra Artur Mas i Puigdemont. També contra Torra», ha recordat Abascal, que ha justificat la necessitat d'emprendre noves accions legals per les informacions sobre hipotètics vincles del president del Govern amb els membres dels CDR detinguts acusats de terrorisme.

tracking