Diari Més

Successos

Mor un home a Almeria atrapat dins del seu cotxe en un túnel inundat

Aquesta és la tercera mort pel temporal DANA, ja que ahir van morir dues persones a Albacete

Diversos cotxes circulen aquest matí pel carrer Plano de San Francisco de Múrcia, inundada després de les intenses pluges caigudes aquesta matinada.

DANA, Múrcia, inundacions, riadesEFE/Marcial Guillén

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha mort aquest divendres a Almeria atrapat al seu cotxe en un túnel inundat després de ser arrossegat per les inundacions causades per la DANA o gota freda que afecta l’Estat. L’alcalde d’Almeria,

Ramón Fernández-Pachecho, ha explicat a la Cadena Ser que «desgraciadament en un túnel, mentre la policia l’estava tancant perquè ningú no hi accedís, un cotxe ha entrat a gran velocitat» i s’ha aconseguit rescatar dos dels seus ocupants, però un tercer no ha pogut ser rescatat.

Fernández-Pachecho ha alertat que la situació provocada per la gota freda és molt «complicada» i que es mantenen tots els plans municipals d’emergència activats, la qual cosa ha permès el rescat d’unes 70 persones d’un càmping del Cap de Gata, que han estat evacuades i seran traslladades al Palau de Congressos de la ciutat, el qual s'ha habilitat. L’alcalde ha demanat als ciutadans que siguin «cautelosos» i que no surtin de casa seva per evitar «mals majors».

Aquesta és la tercera mort que es registra en l’actual episodi de gota freda, ja que dijous va morir un matrimoni de 70 anys a Caudete, Albacete, en bolcar el seu cotxe arrossegat per les riuades.

MÉS INFORMACIÓ

Mor un matrimoni després de ser arrossegat amb el seu cotxe pel temporal a Albacete

tracking