Diari Més

Obituari

La família Fernández Ochoa ja té el cos de Blanca i el vetllarà el dissabte

Els resultats de l'autòpsia no han transcendit encara

Lola, la germana de Blanca Fernández Ochoa, després de confirmar-se que el cos trobat dimecres és el de l'exesquiadora.

La família Fernández Ochoa ja té el cos de Blanca i el vetllarà el dissabteEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de la medallista olímpica Blanca Fernández Ochoa ja té el cadàver de l'exesquiadoradesprés que se li hagi practicat l'autòpsia, i aquest dissabte a les 9 hores se celebrarà una vetlla aCercedilla, a la serra de Madrid, per a acomiadar-la.

A les 17.40 hores han sortit de l'Institut Anatòmic Forense de Madrid els serveis funeraris encarregats del traslladar el cos.

Tot i que encara falta que es completi la identificació definitiva mitjançant l'ADN i sense que hagin transcendit fins al moment els resultats de l'autòpsia, el jutge de Collado Villalba encarregat del cas ha donat per finalitzats els treballs i ha permès el lliurament del cos a la família.

Fonts de la família han confirmat a Efe que la vetlla, que serà pública, s'habilitarà des de les nou del matí al tanatori deCercedilla(Madrid) abans de la incineració.

La capella ardent estarà oberta entre les 9 i les 21 hores, segons la mateixa font.

«El comiat el farem en família. Sembla que ella volia que la incineressin i escampar els reptes a Siete Picos, que era la seva muntanya preferida. Farem una bonica excursió tots els germans i riurem que era el que a ella li agradava», ha comentat aquest divendres Lola Fernández Ochoa, germana de la morta esportista.

La presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat aquest divendres que en les pròximes setmanes portarà al Consell de Govern atorgar-li a l'esquiadora la medalla de la Comunitat de Madrid en reconeixement a la seva trajectòria i la seva aportació a l'esport espanyol.

Díaz Ayuso ha avançat també que el nou institut deMontecarmeloportarà el nom de Blanca Fernández Ochoa.

El ministre de Cultura i Esport en funcions, José Guirao, i la presidenta del Consell Superior d'Esports (CSD), María JoséRienda, acudiran a la localitat madrilenya deCercedillaa acompanyar a la seva família quan Blanca sigui acomiadada al tanatori.

MÉS INFORMACIÓ

Tots els indicis trobats s'allunyen de que la mort de Blanca Fernández Ochoa fos accidental

tracking