Diari Més

Successos

Troben diversos medicaments al costat del cos de Blanca Fernández Ochoa

L'exesportista va ser localitzada ahir per un policia fora de servei

El cotxe fúnebre que transporta el cos de l'exesquiadora i medallista olímpica Blanca Fernández Ochoa a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid.

Troben diversos medicaments al costat del cos de Blanca Fernández OchoaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poc a poc es van coneixent més informació sobre la mort de l'exesquiadora Blanca Fernández Ochoa. Durant aquest dijous, s'ha sabut que al costat del cos de l'exmedallista hi havia diversos medicament antidepressius i antipsicòtics que prenia la esportista.

Els investigadors descarten que Blanca Fernández Ochoa morís per un accident a la muntanya, segons ha informat TVE. D'acord amb aquestes fonts, al seu cos no s'aprecia cap cop al cap, com s'havia especulat, ni presenta contusions ni ferides. Així mateix, creuen que va morir el 24 d'agost, després de comprar menjar en un supermercat.

El que si que havien confirmat és que el cos es trobava en fase de descomposició, quan va ser descobert aquest dimecres al migdia, per la qual cosa els investigadors parlaven de que hauria mort fa més d'una setmana.

Blanca Fernández Ochoa va ser localitzada a LaPeñota, concretament en una zona coneguda com elColladitodel Rei. Segons alguns experts, es tracta d'una esplanada a uns metres per sota de la muntanya, però que no és de pas obligat per a arribar al cim. Es tractaria d'una zona de fàcil accés.

El cos el va trobar el sergent FranciscoBorreguero, fora de servei, gràcies a un rastre trobat per la seva gossaXena, pastora alemanya de 3 anys d'edat. El dispositiu que des del diumenge 1 de setembre ha realitzat nombroses batudes per la serra nord-oest de Madrid tenia previst recórrer la zona la tarda de dimecres, en bona mesura per l'avís d'un veí deCercedillaque es va trobar amb ella el cap de setmana de la seva desaparició. El veí va alertar un segon cop, el dimecres, que l'exesportista li va dir que anava cap a la zona, on finalment va ser trobada.

Durant la tarda d'avui, s'espera que es comuniqui l'informe preliminar de l'autòpsia, que donarà més informació sobre la causa de la mort de Fernández.

tracking