Diari Més

Sucessos

Detingut per culpar al seu fill després d'atropellar a un motociclista a Granada

No tenia permís de conduir des de 2016 i va obligar al seu fill que es fes responsable dels fets

L'acusat va portar a la noia al seu propi domicili, a la mateixa caserna de la Guàrdia Civil.

A judici un agent de la Guàrdia Civil per abusar del seu càrrec i mantenir relacions amb una prostitutaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a un veí de Las Gabias, a Granada, un home de 57 anys d'edat amb nombrosos antecedents policials, després que provoqués un accident de trànsit en el qual va resultar ferit el conductor d'una motocicleta, fugís del lloc de l'accident i obligués al seu fill a fer-se responsable dels fets, ja que mancava de permís de conduir. Ho explica en la seva edició del dilluns el rotatiu Granada Hoy.

El detingut ha estat posat a disposició judicial com a presumpte autor dels delictes d'omissió de deure de socorro, conduir un vehicle sense autorització administrativa, danys, lesions, absentar-se del lloc d'un accident, falsedat documental i usurpació d'estat civil.

El seu fill, de 27 anys d'edat, també amb antecedents policials, ha estat investigat com a col·laborador necessari en els delictes del pare.

L'accident es va produir en la travessia de Las Gabias el passat juliol. El detingut sortia d'una gasolinera conduint un turisme, no va fer cas al senyal de stop i va atropellar a una motocicleta que en aquest moment circulava per la travessia. El conductor de la motocicleta va quedar malferit, mentre que el conductor del turisme va fugir del lloc.

Posteriorment la Guàrdia Civil de Trànsit de Granada va identificar als dos conductors, tant el de la motocicleta, que poc després seria evacuat a un hospital granadí en ambulància, com al del turisme, un jove que es va fer responsable de l'accident.

Mentre això passava, els agents de la Guàrdia Civil van escoltar a diversos testimonis dir que el conductor del turisme no era el jove, sinó el seu pare que havia fugit.

tracking