Diari Més

Policial

La pressió policial obliga un atracador de farmàcies a lliurar-se

Els mossos l’havien identificat i el buscaven després de relacionar-lo amb 9 atracaments

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de les Corts han detingut un atracador de farmàcies que actuava a Barcelona i que en quinze dies havia comès 9 robatoris amb intimidació. L’home va quedar detingut el passat dimecres 28 d’agost després que ell mateix es lliurés a dependències policials amb el seu advocat després de saber que els mossos el tenien identificat i que acabaria detingut.

La investigació es va iniciar després que els mossos van tenir coneixement que s’havien produït diversos atracaments a la ciutat de Barcelona comesos per un mateix home. L’atracador intimidava les seves víctimes amb una arma blanca amb l’objectiu que li lliuressin la recaptació o directament es dirigia a les caixes registradores de l’establiment i sostreia els diners.

Les gestions d’investigació i les imatges de videovigilància captades per les càmeres van permetre identificar l’home i conèixer el seu entorn més directe. Els agents van realitzar diversos dispositius policials per enxampar-lo però finalment, el lladre es va lliurar a dependències policials després de constatar que la policia tenia coneixement que era l’autor dels darrers robatoris a farmàcies que s’havien produït a la ciutat.

L’atracador portava una arma blanca amb la qual intimidava les seves víctimes però quan marxava de l’establiment farmacèutic es mostrava educat i demanava disculpes pel robatori. Tenia un bon aspecte i en cap moment aixecava cap sospita quan accedia al lloc on anava actuar.

El detingut va ingressar a presó després de passar a disposició judicial .

tracking