Diari Més

Comerç

Mercadona desmenteix que vengui carn entatxonada de La Mechá

La companyia afirma que no comercialitza cap producte de Magrudis ni de la marca blanca que també ho distribuïa, tal com deia una bola que s’ha difós per whatsapp

Els clients poden triar ara entre bosses de paper o de material reciclat, a més de tenir l'opció de fer servir un cistell de ràfia.

Mercadona elimina definitivament les bosses de plàstic d'un sol ús les seves botiguesMercadona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats Mercadonaha desmentit que vengui carn entatxonada de La Mechá, fabricada per l’empresa Magrudis a Sevilla. Ho ha fet a través de la xarxa social Twitter, on ha explicat que no ven aquest tipus de carn de la marca que ha originat el brot de listeriosi a Andalusia –que ja s’ha cobrat dos víctimes mortals- ni de la marca blanca que els distribuïa.

La companyia ho ha explicat en una piulada en resposta a un usuari que ho preguntava. «T’informem que als nostres supermercats no comercialitzem carn entatxonada de la marca La Mechá fabricada per la firma Magrudis a Sevilla, ni tenim relació comercial amb el proveïdor que ho subministra», deixa clar Mercadona a través de la xarxa social.

tracking