Diari Més

Successos

Set morts en xocar a l'aire un ultralleuger i un helicòpter a Mallorca

Els dos aparells s'han estavellat en una finca d'Inca i han quedat totalment calcinats

Imatge de l'aparell caigut.

Set persones moren a Mallorca en xocar un helicòpter i una avioneta@iffbaleares

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set morts en un xoc entre un ultralleuger i un helicòpter a Mallorca. Entre les víctimes hi ha dos menors d'edat. Segons ha informat el govern de les Illes Balears, l'accident s'ha produït a les 13.35 hores d'aquest diumenge quan l'ultralleuger i l'helicòpter han col·lidit a l'aire i s'han estavellat en una finca d'Inca, a tocar de la carretera vella de Costitx i a uns 400 metres de l'hospital. Els dos aparells han quedat totalment calcinats i no hi ha cap supervivent. A l'helicòpter volaven 5 persones (3 adults i 2 menors), possiblement de nacionalitat alemanya. A l'avió ultralleuger dos adults de nacionalitat espanyola. «Seguim amb preocupació i commoció l'accident aeri que ha succeït a Inca. Els equips d'emergència treballen ara mateix al lloc del fets i la consellera Isabel Castro es desplaça cap allà. Els nostres pensaments estan amb les víctimes», ha piulat la presidenta de les Illes, Francina Armengol.

El ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, ha afirmat que la Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents d'Aviació Civil començarà la feina per a determinar què ha provocat la tragèdia.

La presidenta de les Illes, Francina Armengol, ha explicat que es decretaran tres dies de dol oficial. Armengol ha assenyalat que la prioritat és identificar les set víctimes confirmades i assistir les seves famílies.

tracking