Diari Més

Societat

Facua alerta d'un mal funcionament de l'airbag de diversos cotxes de la marca Honda

L'error podria provocar lesions greus als ocupants del vehicle

Els models afectats són els Accord, Accord Crosstour, City, Civic CSX, Element, Fit/Jazz, Insight, Legend/RL, Odyssey, Pilot i Stream.

Honda, cotxe, volantPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Facua-Consumidores en Acción alerta d'un mal funcionament del coixí de seguretat de diversos cotxes de la marca Honda, en concret, els modelsAccord,AccordCrosstour,City,CivicCSX,Element,Fit/Jazz,Insight,Legend/RL, Odyssey,PilotiStream, fabricats entre 2001 i 2005, la qual cosa pot provocar lesions als ocupants.

La Direcció General de Consum informa que l'ús depropelent de tipusPSAN, sense dessecant, en alguns infladors de coixí de seguretat pot provocar que en activar-se el mateix es trenqui l'inflador, fent que els fragments de metall passin a través de la bossa d'aire cap a l'interior del vehicle a gran velocitat, la qual cosa podria provocar lesions greus als ocupants del vehicle.

Aquesta incidència està inclosa, amb data de 19 de juliol, a la xarxa d'alertes d'aquest organisme, dependent del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social.

Honda MotorEuropeha comunicat aquest problema a les autoritats de consum de Catalunya i ha contactat amb els propietaris dels vehicles afectats per a procedir a reemplaçar l'inflador del coixí de seguretat.

tracking