Diari Més

Successos

Detingut un home per violar i robar a una transsexual i assaltar a una altra dona

La Policia Nacional va detenir a l'home prop de la zona dels robatoris amb el ganivet a la mà i pertinences sostretes

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home de 44 anys i nacionalitat colombiana per violar i robar a una transsexual i assaltar a una altra dona al madrileny barri de Chueca, ha informat una portaveu de la Jefatura Superior de la Policía de Madrid.

Els fets van ocórrer al voltant les 7 de la matinada de divendres al carrerFuencarral. A la cantonada amb el carrer Farmacia un home va perseguir a una dona, equatoriana de 44 anys, que acabava de treure 60 euros d'un caixer. Després d'amenaçar-la amb un ganivet de 7 centímetres, es va apoderar dels seus diners. La víctima va avisar del succeït a un indicatiu policial, que amb la descripció facilitada va començar a buscar a l'autor.

Poc després, els agents es van trobar amb una altra persona, una dona transsexual de 30 anys, que va denunciar que pel que sembla el mateix home li acabava de robar el mòbil. La Policia Nacional va detenir a l'home prop de la zona dels robatoris amb el ganivet a la mà i pertinences sostretes damunt, que van ser retornat a les seves propietàries.

Ja en comissaria, la víctima transsexual va confessar als funcionaris que abans de robar-li el telèfon, el delinqüent la va forçar amb el ganivet a entrar en un garatge pròxim i allí li va penetrar sexualment. Per tot això, el detingut ha estat acusat de dos delictes de robatori amb violència i d'un de violació.

tracking