Diari Més

Judicial

Els cinc membres de La Manada compliran condemna en presons diferents

Sevilla, Salamanca, Cadis, Granada i Huelva seran les destinacions dels violadors

De dalt a baix: Alfonso Jesús Cabezuelo, Jesús Escudero, Antonio Manuel Guerrero, José Ángel Prenda i Ángel Boza.

Detenen 4 dels 5 membres de 'la Manada' després de la condemna per violacióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinc presos de La Manada, condemnats a quinze anys de presó, compliran la seva condemna en presons diferents i, excepte un d'ells, que es quedarà a la de Sevilla 1, on actualment estan tots, seran traslladats entre aquesta setmana i la pròxima als altres centres, entre els quals figura Topas (Salamanca).

Així ho han assegurat aquest dimecres fonts d'Institucions Penitenciàries, que han indicat que la Secretaria General d'aquest organisme va prendre aquesta decisió després de la proposta realitzada per la Junta de Tractament de la presó de Sevilla 1. Antonio Manuel Guerrero serà l'únic que romandrà al centre penitenciari de Sevilla 1.

D'aquesta manera, l'exguardiacivil Antonio Manuel Guerrero serà l'únic que romandrà al centre penitenciari de Sevilla 1, en tant que els altres es repartiran a les presons de Port III (Cadis), Topas (Salamanca),Albolote(Granada) i Huelva.

Les mateixes fonts han indicat que a la de Port III serà traslladat José ÁngelPrenda; a la de Topas, Alfonso JesúsCabezuelo; a la deAlbolote complirà condemna ÁngelBoza, i a la de Huelva, Jesús Escudero.

El Tribunal Suprem va elevar de 9 a 15 anys de presó la condemna contra els cinc membres de La Manada en sentenciar que van cometre un delicte continuat de violació a una jove alssanferminsde 2016 i no un abús sexual, com van dictaminar dos tribunals anteriors.

tracking