Diari Més

Successos

Cinc detinguts per una agressió grupal a una dona a Benidorm

La víctima hauria conegut als presumptes agressors a través d'una xarxa social a Internet

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil.

Cinc detinguts per una agressió grupal a una dona a BenidormCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc homes de 18 i 19 anys han estat detinguts aquesta passada matinada com a presumptes autors d'una agressió grupal a una dona de 20 anys, de nacionalitat noruega, en un habitatge de Benidorm (Alacant), segons la Guàrdia Civil.

L'institut armat ha informat que els cinc arrestats, quatre de 19 anys i el cinquè de 18, i tots de nacionalitat francesa, estaven de vacances a Benidorm i ha afegit que els fets han ocorregut, suposadament, aquesta matinada.

A les 1.45 hores la víctima i una altra jove de la mateixa edat i també noruega han acudit al centre de salut de la pròxima població de l'Alfàs del Pi, on s'ha donat l'avís a la Guàrdia Civil d'un suposat cas d'agressió sexual i també d'abusos sexuals.

S'ha activat un operatiu que ha conduït a les detencions entre les 4 i 4.30 hores dels cinc individus, que tenien previst tornar a França aquest dimecres.

La víctima ha relatat als agents que, a través d'una xarxa social a Internet, ella i la seva amiga havien conegut a diversos joves francesos, que es trobaven de vacances a Espanya.

Van quedar amb ells a Benidorm i van marxar tots junts al domicili vacacional d'aquests, encara que en un moment donat de la nit una de les joves noruegues va marxar de l'habitatge i va deixar a l'altra sola amb els cinc homes.

En un moment posterior es va produir la suposada agressió sexual grupal i els agents tracten d'aclarir ara si l'altra jove, la que va marxar, va poder sortir del domicili de forma voluntària o no.

En la seva denúncia davant la Guàrdia Civil, les dues dones han facilitar les dades i fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i han afegit que aquests havien comentat que marxarien al seu país durant aquest dimecres.

La Guàrdia Civil d'Altea ha dissenyat un dispositiu a Benidorm on ha participat un sergent primer de la Gendarmeria Francesa que està destinat temporalment a la ciutat turística alacantina en un programa policial d'intercanvi en èpoques estivals.

El suport d'aquest agent francès «ha estat fonamental» en la investigació, segons la Guàrdia Civil, que ha afirmat que després d'incessants gestions a contrarellotge s'ha aconseguit la detenció sobre les 4 hores de dues dels cinc presumptes agressors mentre els altres tres han estat capturats mitja hora després.

Mentrestant, les dues dones han estat traslladades a l'hospital de la Vila Joiosa per ser sotmeses a un reconeixement mèdic més exhaustiu.

La recerca continua oberta a fi de determinar amb exactitud el grau de participació de cadascun d'ells i a l'espera que passin a la disposició del jutjat de guàrdia de Benidorm demà dijous.

tracking