Diari Més

Comerç

Caprabo incorpora una bossa de malla reutilitzable com a alternativa al plàstic

Les noves bosses, que es poden rentar i reutilitzar fins a 20 vegades, tenen l’objectiu de reduir l’impacte mediambiental

La bossa de malla es pot utilitzar per comprar fruites i verdures a granel.

Caprabo incorpora una bossa de malla reutilitzable com a alternativa al plàsticCaprabo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caprabo ha introduït aquest mes d’agost als seus supermercats una bosa de malla reutilitzable com a alternativa a la bossa de plàstic d'un sol ús en la compra de fruita i verdura a granel. Les noves bosses de malla es poden rentar, la qual cosa facilita la seva reutilització. L'objectiu és reduir l'impacte en el medi ambient i oferir als seus clients un ventall de solucions ampli, variat i sostenible, adequat a tots els tipus de compra.

Les bosses de malla reutilitzables es venen en un lot de quatre unitats, tenen una grandària de 35 cm x 30 cm i suporten un pes de 5 quilos. Els clients que les usen per a comprar fruita i verdura a granel, poden tancar-la amb uns cordons que tenen incorporats, pesen la compra en la balança i enganxen l'etiqueta corresponent per al seu pagament al seu pas per caixa. L'adhesiu de pesatge es pot retirar fàcilment després de la compra i la bossa de malla pot rentar-se en cas que sigui necessari.

Encara que s'estima que es pot reutilitzar com a mínim una vintena de vegades, només amb reutilitzar-la en més de quatre ocasions ja es reduiria el consum de plàstic respecte a l'ús de les bosses d'un sol ús.

tracking