Diari Més

Judicial

A presó un home de 73 anys detingut dilluns per agredir sexualment una nena de 7 anys

El jutge l'ha enviat a presó i l'Ajuntament d'Arbúcies ha anunciat que es personarà com acusació popular

El sospitós va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s'havia vist involucrat en una baralla amb un  conductor.

detingut mossos comissariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners ha enviat a presó un home de 73 anys i veí d'Arbúcies (Selva) com a presumpte autor d'una agressió sexual a una nena de set anys. La Policia Local i els Mossos el van detenir el passat dilluns a quarts de vuit del vespre. Segons avança el diari El Punt Avui, l'home i la nena es coneixien i se'ls hauria vist junts a les festes de la localitat. Els fets haurien passat al mateix domicili de la víctima, quan la petita i l'home es van quedar sols en una habitació. Va ser la mare de la menor la que va enxampar el detingut fent gestos per introduir els dits a la zona genital de la nena i de seguida ho va anar a denunciar a la policia. Va ser aleshores quan els agents es van personar i van acabar detenint l'home que després de passar a disposició del jutge va ingressar a presó.

Després de saltar a la llum els fets, l'Ajuntament d'Arbúcies ja ha anunciat que es personarà com a acusació popular en el cas contra aquest veí, i ha atès tant a la víctima com a la seva família en el que han necessitat. El consistori ha explicat que s'han posat a disposició dels Mossos per a aclarir els fets que es troben sota investigació.

tracking