Diari Més

Amaia presenta nova cançó amb sorpresa inclosa

El seu tercer senzill, 'Quedará en nuestra mente', inclou un número de telèfon al qual es pot trucar per sentir un fragment de la cançó

Imatge del videoclip d'Amaia, on apareix un número de telèfon.

Amaia presenta nova cançó amb sorpresa inclosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La guanyadora d'Operación Triunfo 2017, Amaia Romero, ha tret aquest divendres 2 d'agost el seu tercer senzill. Es tracta de Quedará en nuestra mente, una cançó que arriba amb sorpresa inclosa pels seus seguidors: un número del telèfon al qual es pot trucar per sentir-ne un fragment.

El nou tema, que ha sortit a les 00h d'aquest divendres, està disponible a les plataformes digitals. També s'ha publicat el seu videoclip al canal de Youtube de la cantant, el qual ha estat dirigit per David Camarero i ja acumula un gran nombre de visites.

L'esmentat videoclip comença amb l'Amaia simulant que està actuant en un programa de televisió, tal com ha estat en el principi de la seva carrera professional, ja que ha estat el programa televisiu Operación Triunfo el que l'ha catapultada a l'èxit. Tot seguit, però, la cantant s'allunya dels focus per gaudir d'altres aspectes de la seva vida amb més intimitat, tal com ha fet en els darrers mesos.

En els primers instants del videoclip és on els fans poden trobar una sorpresa que de ben segur que els agradarà. A la pantalla apareix un número de telèfon i, sí, existeix. No és el de la jove artista de Pamplona, però sí que es un número on es pot sentir un fragment de la cançó. També es pot deixar un missatge a la bústia de veu, però ja ha quedat saturada tant sols poques hores després de l'estrena del tema.

Aquesta nova cançó arriba després dels senzills Un nuevo lugar, El relámpago i Nadie podría hacerlo. El seu primer disc, que tindrà deu cançons, encara no ha sortit a la llum. No se'n coneix la data de publicació però sí seu títol: Pero no pasa nada. Els fans hauran d'esperar una mica més per escoltar-lo.

tracking