Diari Més

La 34a edició dels Premis Goya se celebrarà a Màlaga

La cerimònia es traslladarà a finals de gener per l’avançament de la cerimònia dels Oscar

Els guardonats amb un Premi Goya lluint l'estatueta al final de la gala.

'El reino' s'imposa en uns Premis Goya que distingeixen 'Campeones' amb el guardó a la millor pel·lículaEuropa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Premis Goya es tornaran a celebrar lluny de Madrid l’any vinent i es traslladaran a Màlaga, després del seu pas per Sevilla l’any 2020. Sense anunciar-ho formalment, l’Acadèmia del Cinema espanyol ha esvaït els dubtes sobre quina ciutat ha d’acollir la propera edició dels guardons i ha convocat per aquest dimarts una roda de premsa a Màlaga, amb l’alcalde de la ciutat, Francisco de la Torre, i el vicepresident de l’Acadèmia, Rafael Portela, per «tractar» sobre la 34a edició dels premis. Una edició que, segons avança la convocatòria, se celebrarà al gener, més d’hora del que és habitual tenint en compte l’avançament dels Oscar 2020, que s’escauran el 9 de febrer. Amb l’elecció de Màlaga s’han descartat les també candidates València, Palma i Madrid.

Amb l’elecció de Màlaga, els Goya se celebraran per primera vegada dos anys consecutius fora de Madrid. L’any passat, la ciutat escollida va ser Sevilla. Anteriorment, només havien sortit de la capital espanyola l’any 2000, quan els premis es van celebrar a Barcelona.

Tots els detalls sobre els premis es coneixeran aquest dimarts en una roda de premsa de l’Acadèmia amb l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre.

tracking