Diari Més

Policial

Una víctima de maltractament denuncia a la germana del seu agressor per amenaces

La va acusar de ser la «culpable de tot l'ocorregut per no voler tornar» amb el seu germà

Cartell de la Policia Nacional

La Policia Nacional investiga sis possibles casos d'explotació sexualCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dona de 27 anys que la setmana passada va ser apunyalada als braços per la seva exparella sentimental a Dénia (Alacant), qui després es va suïcidar ingerint salfumant, ha denunciat amenaces proferides per la germana del maltractador.

L'episodi masclista va ocórrer el passat dia 17 quan l'individu, de nacionalitat romanesa igual que la víctima, va entrar de matinada per la finestra a la casa de la seva exparella, amb la qual havia deixat de conviure feia 7 mesos, i la va esperar per a després apunyalar-la als braços i alsomóplatstant a ella com a la sevaexsogra.

Tant la víctima, que té dos fills d'una altra parella, com la seva mare van rebre l'alta mèdica durant els dies posteriors, mentre que l'agressor va morir a l'hospital a les 24 hores a causa de les greus lesions a l'estómac.

Segons fonts de la investigació, el passat dia 24, una germana del mort, de 25 anys i també romanesa, va esperar juntament amb altres dues dones a la víctima i a la seva mare al portal de l'habitatge on van ocórrer els fets, al passeig del Saladar de Dénia.

La germana del maltractador li va explicar que venia de recollir les cendres del seu germà i la va amenaçardefer-li mal a ella i als seus dos fills petits abans de viatjar al seu país per a dipositar les restes mortals.

A més, la va acusar de ser la «culpable de tot l'ocorregut per no voler tornar» amb el seu germà.

Espantada, la víctima va acudir a la comissaria de la Policia Nacional a presentar denúncia i els agents van arrestar a la germana, que es va acollir al seu dret de no declarar i va quedar en llibertat amb càrrecs a l'espera d'un judici ràpid.

tracking