Diari Més

Successos

Dos detinguts per apallissar i robar a un travestí

La víctima, que es troba fora de perill, ha patit diverses contusions i traumatismes

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 19 i 30 anys han estat detinguts a Alacantacusatsde propinar una pallissa i robar a una travestí de 43 al centre de la ciutat, segons haninformat aEfe fonts de la investigació.

L'agressió es va produir dijous a primera hora al cèntric carrer Segura on, segons testimonis presencials, els dos individus van colpejar repetidament a la víctima fins a deixar-la inconscient durant uns minuts.

La víctima, que es troba fora de perill, ha patit diverses contusions i traumatismes, els dos presumptes agressors van ser arrestats poc després pels voltants de la zona on va tenir lloc l'agressió.

Als detinguts se'ls atribueixen els suposats delictes d'odi i de robatori amb violència, ja que, suposadament, van sostreure diverses pertinences de la víctima, entre elles dues bosses.

La Policia Nacional intenta determinar si la víctima va ser escollida per la seva condició sexual o si això va ser l'agreujant d'un episodi de robatori.

En tot cas, les diligències han estat remeses a la fiscalia especialitzada en odi i discriminació perquè, si escau, actuï.

tracking