Diari Més

Societat

Una nena de 3 anys en estat crític per ingerir èxtasi a Eivissa

Hauria trobat la pastilla al terra d'un parc infantil de la localitat

La nena va ingressar a la UCI pediátrica de l'Hospital Son Espases de Mallorca.

Una nena de 3 anys en estat crític per ingerir èxtasi a EivissaHospital Son Espases

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal com explica un recent article publicat a 20minutos, una nena de nacionalitat russa de tres anys es troba en estat crític després d'ingerir una pastilla d'èxtasi. Segons els seus pares i així com ho informa la Guàrdia Civil, la petita se la va empassar després de trobar-la en un parc infantil d'Eivissa.

La criatura va ingressar aquest dijous a la tarda a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Can Misses d'Eivissa en estat crític a causa dels efectes de l'estupefaent. Els pares han declarat davant la Guàrdia Civil que mentre estaven el matí de dijous en un parc infantil del municipi eivissenc de Santa Eulària, la menor es va prendre una pastilla que es va trobar a terra. Segons la Guàrdia Civil han explicat que quan la mare es va adonar, la petita ja havia ingerit la pastilla.

Posteriorment, la menor va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Can Misses per consum d'MDMA. A causa de l'estat de gravetat, la nena va ser traslladada en helicòpter a l'UCI pediàtrica de l'HospitalSonEspases, a Mallorca, on roman ingressada en estat crític tot i que evoluciona favorablement, han informat fonts sanitàries.

tracking