Diari Més

Internet

Microsoft eliminarà els comptes que portin més de dos anys inactius

La companyia de Windows ha publicat nous canvis en les seves polítiques de servei que entraran en vigor l'últim dia d'agost

La mare del menor va explicar que havia notat un comportament anormal en el seu fill, tot i que no sabia que el problema fos tant greu.

Eviten el suïcidi d'un menor assetjat sexualment per internet des de GuatemalaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal com explica un article publicat aquest dijous a 20minutos, si tens un compte de Microsoft inactiu des de fa molt, millor que estiguis pendent. Almenys si el vols conservar. Al setembre ja no estarà actiu; la companyia de Windows el farà desaparèixer.

Microsoft ha actualitzat aquest mes les polítiques dels seus serveis. Fruit d'aquesta actualització l'empresa està avisant als usuaris que els comptes d'aquelles persones que no s'hagin registrat en els dos últims anys anteriors seran eliminats elproper 30d'agost. En els casos en què un compte s'elimini per falta d'activitat, Microsoft avisa que pot evitar que es creï un de nou amb la mateixa adreça de correu electrònic associada.

La companyia deRedmondha publicat els canvis en les seves polítiques de servei. En ells es diu que l'usuari «ha d'iniciar sessió al seu compte de Microsoft com a mínim un cop cada dos anys per mantenir-lo actiu». Els canvis entren en vigor l'últim dia d'agost.

Hi ha algunes excepcions. L'empresade Hotmailrespectarà un compte inactiu quan es tracti de comptes de pagament professionals o quan l'usuari hagi adquirit algun producte o subscripció vigents o hagi publicat algun contingut a la botiga de la companyia.

Això serà a l'agost, perquè al juliol hi ha un altre producte de Microsoft que deixa de funcionar. Es tracta delsebookde la botiga de llibres electrònics de l'empresa de Windows. La companyia va anunciar el 2 d'abril el tancament de la seva botiga de llibres electrònics. Els usuaris que van comprar unebooken aquesta botiga han rebut ja un correu de la companyia on els anuncien que ja no podran accedir al contingut comprat a través d'aquesta plataforma.

tracking