Diari Més

Sèries

'Game of Thrones' aconsegueix el rècord de 32 nominacions pels Emmy

La sèrie se situa com la gran favorita d'aquesta edició per davant de 'The Marvelous Mrs. Maisel’ amb 20 candidatures

Imatge promocional de l'estrena de la vuitena temporada.

On, com i quan es pot veure l'estrena de 'Game of Thrones'HBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

‘Game of Thrones’ (‘Joc de Trons’) va aconseguir aquest dimarts un total de 32 nominacions als premis Emmy, convertint-se així en la sèrie que ha rebut més nominacions de la història per a una mateixa temporada i sumant 161 en total al llarg de tota la seva existència.

Amb les seves 32 candidatures, entre les quals es troba la de millor sèrie dramàtica, la sèrie èpica se situa com la gran favorita per a aquesta edició dels Emmy, l'última en la qual participarà després de llançar el seu tancament amb una vuitena temporada que va ser tot un fenomen social.

Després de ‘Game of Thrones’, ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ (‘La meravellosa Sra. Maisel’) va rebre 20 nominacions, entre les quals es troba la de millor comèdia, i la minisèrie ‘Chernobyl’ 19, una d'elles la de millor sèrie limitada.

El programa televisiu ‘Saturday Night Live’ amb 18 nominacions, la comèdia ‘Barry’ (17), el drama "Fosse/Verdon' (17) i la minisèrie 'When They See Us' (‘Així ens veuen’) (16) completen la llista de favorits als premis de l'Acadèmia de Televisió dels Estats Units, la gala de la qual se celebrarà el pròxim 22 de setembre en el Teatre Microsoft de Los Angeles (els EUA).

A més del rècord de ‘Game of Thrones’ aquesta edició dels Emmy ha reunit la major quantitat de nominats per primera vegada a un dels seus guardons des de l'any 2011.

Contra ‘Game of Thrones’ competiran per l'estatueta a millor sèrie dramàtica ‘Killing Eve’, ‘Better Call Saul’, ‘Bodyguard’, ‘Ozark’, ‘Pose’, ‘Succession’ i ‘This is Us’.

Per la seva part, ‘Veep’ i ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ es batran per l’Emmy a la millor comèdia, una categoria en la qual també van ser nominades ‘Barry’, ‘Fleabag’ ‘Russian Doll’ (’Nina russa’), ‘The Good Place’ i ‘Schitts Creek’.

«És genial veure a una varietat de nous talents honrats pel seu excel·lent treball», va dir el president de l'acadèmia Frank Scherma.

«Si bé els nostres membres votants han reconegut diversos programes aclamats, hi ha moltes categories dels Emmy que presenten programes nous i talents emergents, i que per tant celebren l'oportunitat i el creixement creatiu continu que ofereix la televisió».

tracking