Diari Més

Policial

Detenen quatre joves a Manresa per una presumpta agressió sexual a una noia de 17 anys

Els fets haurien passat en un pis ocupat del centre històric

Els fets s'han produït en un centre comercial de Barcelona.

Mossos d'Esquadra, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada a Manresa quatre joves per una presumpta agressió sexual a una noia de 17 anys. Els fets han passat al voltant de les quatre, segons informació dels serveis d’emergències. La víctima ha explicat a la policia que quatre nois l’han agredit sexualment dins un pis ocupat del centre històric, segons han apuntat fonts coneixedores a l'ACN. Els Mossos d’Esquadra investiguen ara els fets per intentar esclarir-los, determinar el rol de cada detingut en la presumpta l'agressió i la relació que té la víctima amb ells. Fonts policials han explicat que els quatre detinguts són tots majors d'edat, però que no disten gaire de l'edat de la víctima.

Els serveis d'emergències mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets. La policia local de Manresa també ha col·laborat amb els mossos en el cas, ajudant en el trasllat dels quatre detinguts a la comissaria.

L'Ajuntament, en col·laboració amb les entitats del municipi, prepara una concentració de rebuig a les agressions sexuals per dilluns. El seu primer tinent d'alcalde, Marc Aloy, ha condemnat els fets en declaracions a RAC1 com a «excecrables».

tracking