Diari Més

Policial

El detenen en un control d'alcoholèmia per dur 370.000 euros d'origen desconegut al maleter

El jove va rebre dels agents 500 euros com mitjà bàsic de supervivència

Imatge d'arxiu de la Policía Municipal de Madrid.

Imatge d'arxiu de la Policía Municipal de Madrid.Policía Municipal de Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un control preventiu d'alcoholèmia al districte de Salamanca de Madrid s'ha saldat aquesta setmana amb la intervenció de 370.000 euros que a conductor portava al maleter del seu cotxe i l'origen del qual no va poder aclarir.

Segons han informat a Efe fonts de la Policia Municipal, els fets van tenir lloc el passat dia 8 a les 16 hores, quan els agents van parar un vehicle després que el conductor fes una maniobra per escapar-se del control.

L'home, d'uns 25 anys, presentava un evident estat de nerviosisme. Se li va demanar que baixés del cotxe abans d'obrir el maleter, on els policies van trobar una motxilla grisa amb els 370.000 euros.

El conductor no va saber justificar la seva procedència i va assegurar que ni sabia que portava aquesta quantitat perquè el cotxe no era seu. En comprovar les seves dades, els agents van veure que hi havia una ressenya amb el seu nom per tràfic de drogues a Múrcia aquest any.

En no poder aclarir l'origen dels feixos de bitllets, els agents municipals es van posar en contacte amb la brigada de blanqueig de capitals de la Policia Judicial.

Els diners ha quedat a disposició judicial a l'espera que algú els reclami com a propi, però Un control preventiu d'alcoholèmia en el districte de Salamanca de Madrid s'ha saldat aquesta setmana amb la intervenció de 370.000 euros que un conductor portava en el maleter del seu cotxe i l'origen del qual no va poder aclarir.

Segons han informat a Efe fonts de la Policia Municipal, els fets van tenir lloc el passat dia 8 a les 16.00 hores, quan els agents van parar un vehicle després que el conductor fes una maniobra fugissera en adonar-se del control.

L'home, d'al voltant de 25 anys, presentava un evident estat de nerviosisme. Se li va demanar que es baixés del cotxe abans d'obrir el maleter, on els policies van trobar una motxilla grisa amb els 370.000 euros.

El conductor no va saber justificar la seva procedència i va assegurar que ni sabia que portava aquesta quantitat perquè el cotxe no era seu. En comprovar les seves dades, els agents van veure que hi havia una ressenya amb el seu nom per tràfic de drogues a Múrcia aquest any.

Al no poder aclarir l'origen dels feixos de bitllets, els agents municipals es van posar en contacte amb la brigada de blanqueig de capitals de la Policia Judicial.

Els diners ha quedat a disposició judicial a l'espera que algú els reclami com a propi, però el jove, que va donar negatiu en el control d'alcoholèmia, va rebre dels agents 500 euros com mitjà bàsic de supervivència.

tracking