Diari Més

Mobilitat

Renfe estableix els serveis mínims per la vaga del 15 de juliol

Rodalies prestarà el 66% del servei entre les 6 i les 9.30 hores i entre les 17 i les 20.30

Imatge d'arxiu d'un comboi de la línia R16. ACN

Rodalies, tren, R16ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha establert el dispositiu de serveis mínims per a la jornada de vaga del 15 de juliol convocada pel sindicat CCOO.D’aquesta manera, Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6 i les 9.30 hores i les 17 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%. Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web de Renfe.

La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 72% dels trens afectats, que són aquells que es realitzen amb personal de Barcelona. Pel que fa els serveis Avant el serveis essencials són del 65%.

Canvis i reemborsament de bitllets

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320, al web www.renfe.com i al Twitter @Renfe.

tracking