Diari Més

Burgos

Detingut per violar a una jove que acudia a una entrevista de treball com a recepcionista en un spa eròtic

La policia ha localitzat a més possibles víctimes que «no han interposat denuncia per vergonya o por».

policia nacional

policia nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Burgos a un home de 45 anys com a suposat autor de la violació d'una jove a Madrid a la qual va enganyar amb una falsa oferta de treball, en concret per a ser recepcionista d'unspaeròtic, lloc en el qual després es va produir l'agressió sexual.

Segons han detallat aquest dimarts fonts de la Policia Nacional a través d'un comunicat, encara que han localitzat a més possibles víctimes d'aquest home, la majoria «no ha interposat denúncia per vergonya, por o sentiment de culpabilitat».

L'abril passat, la Policia va esbrinar que un home utilitzava fòrums i conegudes pàgines de cerca d'ocupació per a publicar anuncis de falses ofertes de treball per a cambreres, recepcionistes o massatgistes. Eren anuncis amb un component eròtic i un sou elevat, i quan les candidates trucaven per a interessar-se pel lloc, una suposada secretària, que va resultar ser el mateix detingut, els sol·licitava per WhatsApp fotografies d'elles nues o amb la menor roba possible. Després concertaven una cita amb el suposat cap perquè poguessin conèixer-se i perquè ell veiés com es desenvolupava en el treball que sol·licitaven.

En aquesta entrevista, l'ara detingut, prevalent-se de la superioritat que li atorga ser el suposat cap que decideix si contracta a les candidates, i aprofitant la ignorància i la joventut de les víctimes, intentava obtenir favors sexuals d'elles, tractant de dur a terme tocaments i actes sexuals contra la seva voluntat. També ho feia de forma sorprenent si no accedien a les seves pretensions, arribant fins i tot a fer ús de la força i la intimidació si era necessari.

Diverses víctimes i mateix «modus operandi»

La repercussió en els mitjans de comunicació d'aquest assumpte va portar al fet que una jove es posés en contacte amb la Policia Nacional per a interposar una denúncia per una agressió sexual que va patir fa uns quatre anys, i l'agressor dels quals va resultar ser l'home investigat, que va utilitzar el mateix «modus operandi». Les mateixes fonts han detallat que es van traslladar fins a les dependències de la Comissaria Provincial de Màlaga per a sentir en declaració a la víctima, que va detallar que va veure un anunci en una web en el qual s'oferia un lloc de recepcionista en unspa.

Quan va tractar d'obtenir més informació sobre el lloc, una suposada empleada va contactar amb ella i li va indicar que el treball consistia en la recepció de clients en unspaeròtic i que, a més, podia realitzar si volia alguns massatges eròtics a certs clients sense que aquests poguessin tocar-la; un servei pel qual cobraria uns 2.000 euros. També li va indicar que, si li interessava el lloc, hauria d'organitzar una cita amb el cap perquè la conegués i determinés si era apta per a l'acompliment del treball. La cita amb el suposat cap es va concretar l'endemà passat en una boca del Metre de Madrid, i des d'allí van anar a unspa eròtic. Una vegada dins, i aprofitant que no hi havia ningú més en aquell moment, li va indicar que l'havia de tocar per a veure com es desenvolupava en l'ambient, però la víctima s'hi va negar. En aquest moment l'individu va procedir a la violació, d'acord al testimoni de la dona, que va explicar que, presa del pànic i totalment bloquejada, es va sotmetre a l'agressió per la por al fet que pogués fer-li quelcom pitjor i que només era capaç de plorar i de desitjar que allò acabés.

Encara que els investigadors han tractat de localitzar a més víctimes, la majoria no ha interposat denúncia per vergonya, per por o per sentiment de culpabilitat, d'acord a les mateixes fonts. Després de diverses gestions, els agents van localitzar a l'home en la capital burgalesa i el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte contra la indemnitat sexual, passant a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Burgos.

tracking