Diari Més

Televisió

Així va ser el moment en què 'Los Lobos' s'emporten el premi de '¡Boom!'

L'equip s'ha emportat més de 6.689.700 euros, el premi més gran que s'ha donat a la història de la televisió

'Los Lobos' van respondre les 15 preguntes de la 'Bomba final' a la primera.

Així va ser el moment en què 'Los Lobos' s'emporten el premi de 'Boom'@A3Boom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip Los Lobos, que ha concursant un total de 505 programes de forma interrompuda al programa ¡Boom!, ha fet història en l'àmbit de la televisió. El conjunt format perErundino Alonso, Manuel Zapata, Valentín Ferrero y Alberto Sanfrutos -i anteriorment pel traspassat José Pinto- s'ha emportat més de 6.689.700 euros, el premi més gran que s'ha donat a la història de la petita pantalla.

Després d'un programa en el qual Los Lobos van patir per continuar concursant -van superar a l'equip rival, Los Cuerpos, per tan sols 600 euros de diferència- va arribar el moment que tant ells com els espectadors més fidels del concurs esperaven: després de més de 500 programes es van endur el pot. L'equip va encertar les 15 preguntes de la Bomba final a la primera, totes seguides, i no s'acabava de creure un fet històric: havia aconseguit el pot més gran donat a la televisió espanyola.

En concret, Los Lobos han guanyat4.130.000 de pot, al que se'ls suma els més de 2 milions d'euros que tenien acumulats. Així doncs s'han emportat més de 6.689.700 euros,el premi més gran que s'ha donat a la història de la televisió.

El moment de la victòria va estar carregat d'emoció, amb trucades de familiars incloses que s'assabentaven pels mateixos concursants que finalment s'havien endut el premi. A més, Los Lobos es van recordar de l'antic component de l'equip, José Pinto, qui va morir fa uns mesos, al qual li van voler dedicar un premi que ja ha fet història.

tracking