Diari Més

Telefonia

Un error de seguretat permet suplantar-te la identitat a l'Outlook dels Android

La Oficina de Seguridad del Internauta recomana actualitzar l'aplicació

La Oficina de Seguridad del Internauta recomana actualitzar l'Outlook.

Un error de seguretat permet suplantar-te la identitat a l'Outlook dels AndroidPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Oficina de Seguridad del Internauta (OSI) ha alertat d'una vulnerabilitat en l'aplicació de missatgeriaOutlookper al sistema operatiu Android amb la qual elsciberdelincuentespoden suplantar la identitat dels usuaris. Aquest error de seguretat afectaria a tots usuaris que gestionin el correu a través de l'aplicació de MicrosoftOutlook en dispositius Android.

Per a solucionar la bretxa, Microsoft ja ha llançat una actualització de seguretat que es descarrega a través de la plataforma GooglePlayi que aborda la forma en la que Outlook analitza els missatges de correu modificats.

En concret, la vulnerabilitat afecta a la manera en quèOutlookexamina els missatges de correu electrònic, específicament, els dissenyats pelsciberdelincuentes. Si l'error de seguretat funciona, els atacants podrien executar codi maliciós al dispositiu de la víctima, alerta laOSI.

L'spoofingés una tècnica de suplantació d'identitat a internet queporta a cap unciberdelincuente, generalment, gràcies a un procés de recerca o usant unmalware.

tracking