Diari Més

Judicial

Ingressen a la presó de Sevilla els 5 membres de 'la Manada' per violació

Els arrestos es produeixen per una ordre dictada per l'Audiència de Navarra després d'elevar la condemna

De dalt a baix: Alfonso Jesús Cabezuelo, Jesús Escudero, Antonio Manuel Guerrero, José Ángel Prenda i Ángel Boza.

Detenen 4 dels 5 membres de 'la Manada' després de la condemna per violacióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 5 membres de 'La Manada' condemnats per violació i que han estat detinguts aquesta tarda ja han ingressat a la presó de Sevilla I, segons informa Institucions Penitenciàries. Es tracta de José Ángel Prenda, Jesús Cabezuelo, Jesús Escudero, Ángel Boza i Antonio Manuel Guerrero. El Tribunal Suprem ha estimat parcialment els recursos de les acusacions i ha elevat de 9 a 15 anys de presó en considerar que van cometre un delicte continuat de violació i no només un abús sexual amb prevalença.

Els arrestos s'han produït arran d'una ordre de detenció i ingrés a presó dictada per l'Audiència de Navarra contra els cinc condemnats. En el cas de Guerrero, la pena s'incrementa en 2 anys més per un delicte de robatori amb intimidació per sostreure-li el mòbil. Els cinc joves sevillans estaven en llibertat provisional des de juny de 2018, després de dictar-se la sentència en primera instància a l'Audiència de Navarra.

Primer han detingut a José ÁngelPrendai Alfonso JesúsCabezuelo. Després a Jesús Escudero i al guàrdia civil Antonio Manuel Guerrer. L'últim ha estat ÁngelBoza.

Els detinguts, que es trobaven en els seus habitatges a l'espera de l'arrest, estan en dependències policials, i segons han precisat a Efe fonts judicials de Sevilla, ara passaran directament a presó perquè l'ordre és de detenció i d'ingrés a la presó.

tracking