Diari Més

Comerç

Amazon España entra en el negoci del renting de vehicles

Ha llançat 'Motors', una botiga virtual centrada en el lloguer de cotxes a llarg termini en col·laboració amb l'especialista ALD Automotive

Una de les ofertes de renting que inclou Amazon 'Motors'

Amazon España entra en el negoci del renting de vehicles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon España ha llançat 'Motors', una botiga virtual centrada en el renting (lloguer a llarg termini) de vehicles i l'oferta dels quals abasta una àmplia gamma de marques, segons va informar aquest dimecres el gegant del comerç electrònic, que oferirà aquest servei en aliança amb l'especialista ALD Automotive.

Amazon ha apuntat que amazon.es/motors ofereix lloguers a 36 o 48 mesos, amb «econòmiques quotes mensuals», sense pagament per reserva del vehicle, amb lliurament gratuït a domicili i una política de devolució de 30 dies i 50 quilòmetres. Els paquets de renting inclouen servei i manteniment, segur a tercers, substitució de pneumàtics, assistència en carretera i matriculació. «Solem experimentar amb noves idees i aprendre del 'feedback' que rebem dels nostres clients. Amb 'Motors' estem enfocats a oferir els preus baixos i la conveniència que els clients esperen d'Amazon, fent que el procés de lloguer sigui el més fàcil possible», ha afirmat el director d'Automoció d'Amazon a Europa, Raoul Heinze.

Després de seleccionar un cotxe, la seva configuració i la durada del lloguer, el client rep un correu electrònic amb enllaç al lloc web del proveïdor de renting ALD Automotive, on pot completar una avaluació de crèdit i signar el seu contracte. Tot el procés es realitza online i ALD Automotive programarà el lliurament gratuït del vehicle a la porta de la casa de l'usuari i gestionarà el contracte d'arrendament durant la durada d'aquest. «Estem encantats de llançar aquesta oferta de renting única i completament digital en Amazon.es a Espanya», ha apuntat el director general adjunt d'ALD, John Saffrett.

tracking