Diari Més

Successos

Troben el cos sense vida d'una menor a casa seva a Mataró

Els Mossos no descarten cap hipòtesi sobre la seva mort

Pla general de la sortida d'un dels vehicles dels Mossos d'Esquadra que trasllada els pares detinguts per presumptes maltractaments al seu nadó després que el jutjat de guàrdia decretés presó provisional. Imatge del 16 de febrer del 2019 (Horitzontal).

maltractaments, Audiència de Tarragona, jutjat instrucció 2, Mossos d'esquadra, nadó, trasllat, pares, presó provisionalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver d'una menor va aparèixer diumenge a la nit a casa seva a Mataró, segons ha avançat Ser Catalunya i han confirmat fonts policials. L'avís va arribar poc després de les 22 hores. Els Mossos d'Esquadra estan pendents de l'autòpsia per confirmar el tipus de mort i de moment no descarten cap possibilitat, han explicat les mateixes fonts. Segons l'emissora, la noia té 13 anys i té un tall al coll. Un conegut de la mare l'hauria trobat. Diversos veïns han explicat al'ACN que es tracta d'una família russa i que la mare hauria marxat al seu país fa un parell de dies, quedant-se la noia amb el seu germà, que és més gran.

La comissió judicial de guàrdia de Mataró, formada per una magistrada, una lletrada, el fiscal i el forense, es va traslladar diumenge a l'habitatge per procedir a l'aixecament del cadàver. El cas l'investiga el jutjat d'instrucció número 3 de Mataró i està sota secret, pendent de l'informe d'autòpsia.

Aquest dilluns molts mitjans s'han apropat a l'immoble, situat al número 83 del carrer Burriac, al barri de Cerdanyola, un dels extrems de la ciutat i a tocar de la C-60.

tracking