Diari Més

Internacional

Un problema al sistema elèctric deixa sense llum Argentina i Uruguai

S'ha vist afectada la capital argentina, i la resta de províncies del país, i tot el territori d'Uruguai

El carrer Alicia Moreau de Justo de Buenos Aires sense llum.

Un problema en el sistema eléctrico deja sin luz Argentina y UruguayEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Argentina i Uruguai han començat el diumenge sense energia elèctrica a causa d'una fallada massiva en la interconnexió de tots dos països, ha confirmat l'empresaEdesur, subministradora del servei.

«Una fallada massiva al sistema d'interconnexió elèctrica ha deixat sense energia a tota l'Argentina i l'Uruguai. Ampliarem amb més informació», ha assenyalat la citada companyia en un missatge al seu compte de Twitter.

Segons mitjans locals, el tall energètic afecta a la capital argentina i a la resta de províncies del país, entre elles, les que es preparaven per a iniciar eleccions locals com a Santa Fe, San Luis, Formosa i Tierra de Fuego.

Els serveis de transport han quedat interromputs a Buenos Aires per la falta de senyalització després d'iniciar-se la fallada, al voltant les 07.00 hora local (10.00 GMT), segons les fonts.

També l'Administración Nacional de Usinas y Transmisiones Eléctricas (UTE) d'Uruguai ha confirmat al seu compte de Twitter que a «les 7.06 un desperfecte a la xarxa argentina ha afectat el sistema interconnectat deixant sense servei tot el territori nacional, igual que diverses províncies del veí país».

tracking