Diari Més

Successos

Un 'youtuber' es grava pilotant una moto amb els peus i mor hores després en un accident

Conegut com a 'Bolt', va perdre el control del vehicle mentre conduïa per Moscou

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El youtuber Artiom Boldyrev, conegut com a 'Bolt', ha mort després d'estavellar-se amb una moto hores després d'haver gravat el seu últim i arriscat vídeo, segons publica Clarín. Un vídeo, publicat per un amic seu, en el qual apareix a gran velocitat assegut en el seient posterior de la moto mentre condueix el vehicle amb els peus.

Després d'això, va saltar la notícia: Boldyrev moria en xocar la seva moto contra un camió en una ruta cap a Moscou (Rússia). Encara que encara es desconeix si l'accident es va deure a aquesta inexplicable manera d'arriscar la seva vida, les autoritats van informar que Artiom va morir mentre conduïa la mateixa moto en la qual va presumir d'aquella maniobra arriscada a alta velocitat.

'Bolt' tenia 33 anys i era un influencer del món de la velocitat. El seu canal de YouTube es va convertir en un èxit enorme des que l'havia creat, en 2010, tenia gairebé 290.000 seguidors i allí compartia les seves experiències a lloms dels diferents models de dues rodes.

Ara, segons assenyala el mateix mitjà, els milers de fans que el seguien l'han acomiadat en les xarxes i esperen conèixer els detalls de l'accident per a entendre si va ser la seva responsabilitat o si la seva mort es va deure a una mala maniobra del conductor del cotxe.

Imatge d'un dels últims vídeos del youtuber Bolt.

Un 'youtuber' es grava pilotant una moto amb els peus i mor hores després en un accident

tracking