Diari Més

Política

Vox anuncia un acord de govern amb el PP a la Comunitat de Madrid

Monasterio assegura que ha signat un pacte amb Ayuso que inclouria conselleries «en proporció als escons» que té la ultradreta

Rocío Monasterio, candidata de VOX a la Comunitat de Madrid.

Vox anuncia un acord de govern amb el PP a la Comunitat de MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata de Vox a la Comunitat de Madrid, Rocío Monasterio, ha anunciat un acord amb el PP per entrar al govern autonòmic. En declaracions als mitjans aquest dimarts després de la constitució de la cambra madrilenya, Monasterio ha assegurat que ha signat un pacte amb la candidata del PP a la presidència de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que a banda de «les posicions de la Mesa» a l'Assemblea de Madrid també inclou el repartiment de «posicions de govern» i «conselleries» per a la ultradreta «en proporció als escons que té» Vox a la Comunitat. «Cs haurà de triar si es vol unir a aquest pacte o si vol que no tiri endavant la investidura», ha plantejat Monasterio. En canvi, Ayuso ha dit que no han tancat l'acord i ha afirmat que abans d'anunciar un pacte de govern volen «seguir avançant» en les reunions bilaterals. El candidat de Cs a la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, ha afirmat que només estan disposats a signar acords amb el PP.

D'altra banda, PP, Cs i Vox han assolit un acord per repartir-se la Mesa de l'Assemblea de Madrid i han donat la presidència a Cs aquest dimarts. La formació d'ultradreta, que té 12 escons, ha entrat a la Mesa.

tracking