Diari Més

Successos

Troben mort un matrimoni amb signes de violència a Huelva

El 112 ha rebut a les 8.30 diverses trucades que alertaven de l'existència de crits i trucades d'auxili

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, sense que es descarti cap hipòtesi.

Troben mort un matrimoni amb signes de violència a HuelvaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un matrimoni d'origen cubà, un home i una dona, han estat trobats morts el matí de dissabte a la casa en la qual vivien a Ayamonte (Huelva) amb signes de violència, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Segons ha avançat el digitalHuelvaHoyi han confirmat fonts de la investigació, el 112 ha rebut a les 8.30 diverses trucades que alertaven de l'existència de crits i trucades d'auxili des d'un habitatge del carrer José de Espronceda, situada en el nucli de CostaEsuri, una urbanització situada a uns sis quilòmetres del nucli urbà de la localitat.

Des del 112 es va donar avís a la Guàrdia Civil, que va requerir assistència sanitària de manera urgent per a acudir a l'habitatge, tot i que quan van arribar van trobar a la parella morta.

Segons fonts de la investigació, es tracta d'una parella que portava diversos anys residint al municipi de Huelva i que era bastant coneguda pels veïns.

L'home, que respon a les inicials E.L., tenia 53 anys i era periodista del diari portuguès ‘Jornal do Algarve’, a més d'escriure regularment en diaris de la dissidència cubana a Miami (Estats Units). La dona, d'uns 45 anys, treballava en una floristeria al carrer EnriqueVillegas, al costat del centre de la localitat.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, sense que es descarti cap hipòtesi en aquest moment.

tracking