Diari Més

Policial

Detingut per narcotràfic un guàrdia civil jubilat que guardava armes i explosius

La Policia Nacional ha detingut a vuit persones en una operació contra el tràfic de cocaïna

policia nacional

policia nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a vuit persones en una operació contra el tràfic de cocaïna entre la Península i Balears, entre ells un guàrdia civil jubilat en el domicili del qual de la localitat valenciana d'Alfafar es van trobar diverses armes i 350 grams de material explosiu.

Segons fonts de la recerca, en aquesta operació, que s'ha desenvolupat conjuntament amb la Guàrdia Civil i s'ha denominat 'Mimosín', s'han aprehès un total de 1,5 quilos de cocaïna.

Els detinguts, segons informa aquest dimarts el diari Las Províncias, introduïen droga a Mallorca i Eivissa a través de paquets postals i dobles fons de cotxes que embarcaven des de València a l'illa. Dos dels arrestats es dedicaven a blanquejar els fons obtinguts de forma il·lícita mitjançant un entramat empresarial.

Aquest diari informa que el Jutjat d'Instrucció 3 de Catarroja (València) va decretar presó provisional per al guàrdia civil jubilat i altres tres detinguts, i es va inhibir en favor del jutjat de Mallorca que dirigeix la recerca per narcotràfic.

tracking