Diari Més

Salut

Unes 450 farmàcies s'uneixen a la campanya de medicaments solidaris

Els organitzadors esperen recaptar 30.000 euros que permetrien atorgar 250 ajudes a persones que no poden afrontar les seves despeses farmacèutiques

Imatge d'arxiu de diferents medicaments.

medicaments, farmàcia, pastillesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 450 farmàcies de tot Espanya s'han unit a la campanya de Medicaments Solidaris amb la qual inviten els seus clients a col·laborar en la lluita contra la pobresa farmacèutica, segons informa l'ONG Banc Farmacèutic.

La iniciativa ha començat aquest dissabte i acabarà divendres que ve, dia 24, amb la col·laboració de farmàcies de Barcelona, Madrid, Girona, Saragossa, Lleida, Màlaga, Tarragona, Osca i Terol, i compta amb la col·laboració de més de 200 voluntaris.

Els organitzadors esperen recaptar 30.000 euros en aquest primer dia de la XII Campanya de Medicaments Solidaris, que permetrien atorgar 250 ajudes a persones que no poden afrontar les seves despeses farmacèutiques per la implantació del copagament.

En aquesta edició la campanya té per lema 'Units pel repte #PobrezaFarmacéuticaCero', i els seus promotors han dissenyat unes «cintes solidàries» que es poden adquirir a les farmàcies per dos euros.

tracking