Diari Més

Successos

Detinguda per homicidi una dona que va empènyer brutalment a un ancià quan baixava de l'autobús a Las Vegas

La dona discutia amb diversos passatgers i ell li va demanar que fos més amable. Quan l'ancià es disposava a baixar, ella li va donar una forta empenta

L'ancià caient després de l'espenta que va rebre.

Detinguda per homicidi una dona que va empènyer brutalment a un ancià quan baixava de l'autobús a Las VegasPolicia de Las VEgas.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 25 anys ha estat detinguda i està sent investigada per homicidi per la Policia de Las Vegas, Nevada (EUA). Va tenir una discussió amb diversos passatgers en un autobús i va empènyer brutalment a un ancià quan aquest es disposava a baixar. L'home, de 74 anys, va morir un mes després a l'hospital per les ferides sofertes en la brutal caiguda.

Segons informa la pròpia Policia de Las Vegas en un comunicat difós aquesta setmana, els fets van ocórrer el passat 21 de març, prop de les quatre de la tarda. La dona. identificada com Cadesha Bishop, viatjava en l'autobús urbà i va discutir amb diversos passatgers per motius no coneguts. Quan el conductor es va aturar en una parada, ella i l'ancià, Serge Fournier, van tenir un últim intercanvi de paraules.

D'acord amb el diari USA Today, l'home li va demanar amablement a la dona que fos «més amable amb els passatgers». Tot seguit li va donar l'esquena per a baixar de l'autobús amb un carret plegable. Va ser aquest moment el que Bishop va aprofitar per a empènyer-lo amb força per l'esquena.

En el vídeo distribuït per la Policia es pot apreciar com l'ancià impacta en la vorera, a més d'un metre de la porta, i es queda estirat al terra. Sense parar-li esment i davant la mirada de la resta del passatge, la dona es dirigeix cap a la part posterior del vehicle.

La Policia agrega que quan els agents es van presentar en el lloc dels fets, Fournier va rebutjar l'atenció mèdica. No obstant això, aquesta mateixa nit va acudir a l'hospital, on va quedar ingressat.

Més d'un mes després del succés, la família de Fournier es va posar en contacte amb la Policia per a avisar-los que l'ancià havia mort per complicacions causades per les ferides sofertes en la caiguda. Va ser llavors quan agents del grup d'homicidis van procedir a encarregar-se del cas i van localitzar i van detenir a Bishop el passat 6 de maig.

Ara, les autoritats han difós el vídeo en un esforç per a identificar als passatgers que van presenciar la brutal agressió.

tracking