Diari Més

Successos

Assassina a una jove embarassada en extreure-li per força el bebè del ventre

La dona que li va causar la mort va ingressar al nadó com a fill seu en un hospital

Imatge de la jove assassinada a un cartell penjat quan se la buscava com a desapareguda.

Assassina a una jove embarassada en extreure-li per força el bebè del ventreInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia de Chicago ha trobat el cos sense vida d'una adolescent de 19 anys que estava embarassada i que va morir durant l'extracció per la força del seu bebè al pati de la casa d'una dona que li havia ofert roba de nen gratis a través d'Internet. Ho explica a la seva edició digital el diari 20 minutos.

El bebè de la jove, la desaparició de la qual havien denunciat els seus afins, es trobat en estat crític en un hospital local en el qual havia estat inscrit com a fill de la dona propietària de la casa on es va trobar el cadàver de l'adolescent.

Segons el diari Chicago Sun-Times, la jove, Marlen Ochoa, havia conegut a la dona que li va llevar el bebè i la va matar en un grup de Facebook i va anar a la seva casa perquè li va oferir roba de bebè per al seu futur fill.

Els veïns de la dona detinguda per la mort de la mare adolescent van explicar que l'havien vist coberta en sang, aguantant un bebè en una tovallola fora de la seva casa, i cridant que el seu bebè necessitava ajuda. Va dir que acabava de donar a llum i que el bebè estava «pàl·lid i blau».

El bebè ha estat identificat com el fill de l'adolescent gràcies a una prova d'ADN. El pare del bebè, Yiovanni López, de 20 anys, va visitar al nen i li va posar de nom Yadiel Yiovanni López. El bebè continua en «estat crític».

tracking