Diari Més

Judicial

El jutjat 13 de Barcelona rebutja els diners de la Caixa de la Solidaritat

Aquest ha iniciat el procediment per a embargar els béns dels processats per haver organitzat el referèndum

Pla mitjà d'alguns processats entrant a la Ciutat de la Justícia per comparèixer al jutjat d'instrucció 13.

El jutjat 13 de Barcelona rebutja els diners de la Caixa de la SolidaritatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eljutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, que té oberta una causa contra alts càrrecs del govern per haver organitzat el referèndum, ha notificat que hainiciat el procediment per a embargar els béns dels processats per malversació, segons ha avançat Vilaweb. Des del jutjat, es requereix la quantía de 5,8 milions d’euros. Per aquest motiu, ha ordenatla investigació patrimonial, primer pas abans de taxar-los i, posteriorment, embargar-los.

La Caixa de Solidaritat va ingressar 3,7 milions per cobrir aquest 5,8 milions que reclama el jutjat però segons fonts del TSJC, el jutjat 13 no accepta els diners. Aquest considera que la Caixa de Solidaritat no és part en el procediment i l’interlocutòria de processament diu que qui ha de dipositar els diners són els investigats.

Els processats per malversació són:Antoni Molons,Joaquim Nin,Jaume Clotet,Josep Ginesta,David Palanques,David Franco,Francesc Sutrias,Aleix Villatoro,Amadeu Altafaj,Albert Royo,Natàlia Garriga,Pablo Raventós,Francesc Fàbregas,Josuè Sallent,Xavier Puig,Rosa Maria RodrígueziRosa Vidal.

Des de l'ANC han explicat a Vilaweb que ningú no els ha notificat que no acceptarien els diners de la Caixa i que els responsables d'aquesta es reuniran per veure com procedir.

tracking