Diari Més

Successos

Detingut després de ficar droga en la beguda de dues joves que van acabar a l'hospital a València

Les noies van patir vòmits i tremolors i una d'elles gairebé no es podia mantenir dempeus

La policial local de València va detenir el pressumpte autor d'haver drogat a dues noies.

Detingut després de ficar droga en la beguda de dues joves que van acabar a l'hospital a ValènciaEEF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local han detingut a un home acusat d'introduir una substància en la beguda de dues joves que van acabar sent ateses a l'hospital en sofrir vòmits, tremolors i fins i tot una d'elles no poder tenir-se en peus, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat i que ha recollit el rotatiu Levante-EMV. Els fets van succeir en un local d'oci de la ciutat de València, on les víctimes van coincidir amb dos homes, un conegut d'una d'elles.

L'arrest es va produir sobre les 7.40 hores del diumenge per part d'agents de la 7a Unitat de Districte Marítim. Al detingut, de 40 anys, se'l considera presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els agents van observar a una dona «en aparent mal estat» al carrer Eugenia Viñes de València, que va reclamar la presència policial quan va veure passar a la patrulla. En aquest moment eren les 3.45 hores.

Els policies es van entrevistar amb la dona, de 25 anys, que va denunciar com a moments abans quan estava en un local d'oci al costat d'una amiga i dos homes, un d'ells conegut de l'altra víctima, li havia introduït alguna substància en la copa de cadascuna d'elles.

La dona va declarar que en beure va sentir un sabor amarg i que, arran d'això, va començar a trobar-se «marejada i amb angoixa», a més de «feble», fins que van poder sortir de la discoteca i van reclamar auxili policial.

La patrulla va requerir un servei mèdic per a atendre totes dues dones i va demanar col·laboració al servei de seguretat privada del local d'oci per a localitzar als dos homes, als quals van trobar i als quals van identificar les víctimes.

La patrulla va practicar un registre del detingut al qual li va trobar una bossa de plàstic amb nou pastilles així com una altra amb cocaïna i la quantitat de 115 euros. A continuació, es va presentar en el lloc dels fets el pare d'una de les víctimes al qual va cridar la Policia Local.

Una de les dones va manifestar el seu desig de presentar denúncia i ambdues van ser traslladades a l'Hospital Clínic després de vomitar en diverses ocasions i patir tremolors. Una d'elles, «pràcticament no podia tenir-se en peus».

La patrulla actuant també va revisar el vehicle del detingut, que estava estacionat en els voltants, i va localitzar una altra bossa de plàstic que contenia una substància en pols de color marró amb un pes total de 0,44 grams i la quantitat de 90 euros.

tracking