Diari Més

Policial

Detingut per matar a cops al seu gos i tirar-lo a les escombraries

Les imatges de les càmeres de seguretat han permès identificar l'autor dels fets

Imatge dels contenidors on va ser trobat el gos.

Detingut per matar a cops al seu gos i tirar-lo a les escombrariesGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un home a La Rioja acusat d'un delicte de maltractament animal, ja que va matar a cops al seu gos i, després, el va llançar a un contenidor d'escombraries, per la qual cosa es pot enfrontar a una pena d'entre 6 i 18 mesos de presó.

La Guàrdia Civil, en una nota, ha assenyalat aquest divendres que elvisionatde les imatges de càmeres de seguretat ha permès constatar el maltractament que va patir l'animal abans de morir, la investigació del qual es va iniciar el passat 26 de març.

Ha precisat que l'amo del gos, quan passejava amb l'animal en braços per la plaça d'Españade Autol(La Rioja), es va aproximar a un contenidor d'escombraries i va començar a donar cops al gos amb un objecte contundent, de manera violenta i en reiterades ocasions, i després el va llançar a l'interior del contenidor.

La detenció d'aquest home, de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Autol, no es va poder fer efectiva en el moment de la sevaidentificació, ja queestava ingressat en un centre sanitari, però va ser detingut a finals d'abril i posat a disposició de l'autoritat judicial.

tracking