Diari Més

Policial

Detingut per calar foc a un pis de Palafrugell després d'enviar una nota amenaçadora a la víctima

L'arrestat té múltiples antecedents i li atribueixen delictes d'incendi i amenaces greus

Imatge de dos agents de la policia local de Palafrugell.

Detingut per calar foc a un pis de Palafrugell després d'enviar una nota amenaçadora a la víctimaTwitter Ajuntament Palafrugell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut aquest dijous al vespre un home per calar foc a un pis de la població per venjança. Al voltant de la una de la matinada del mateix dijous, uns veïns del municipi es van despertar perquè sentien pudor a fum. Aleshores, van comprovar que la porta d'entrada del pis estava en flames i que l'incendi s'estava començant a propagar a les cortines de dins l'habitatge. Ells mateixos van poder sufocar les flames i alertar els serveis d'emergències. Els afectats van posar una denúncia perquè, segons informa la policial, la dona havia rebut anteriorment una nota del sospitós on l'amenaçava, precisament, amb cremar-li el pis. La policia precisa que detingut i víctima no eren ni havien estat parella però tenien problemes personals.

La Policia Local de Palafrugell atribueix delictes d'incendi amb resultat de danys materials i amenaces greus al detingut. L'arrestat, un veí de Palafrugell de 33 anys i nacionalitat espanyola, ja ha estat arrestat altres vegades per delictes contra el patrimoni i contra les persones.

La detenció de dijous al vespre es produeix per la denúncia interposada per la víctima després d'aixecar-se, de matinada, amb la porta del seu pis cremant com a conseqüència d'un incendi suposadament provocat.

tracking