Diari Més

Policial

Detinguts 2 menors acusats d'abusar d'una jove de 15 anys a Múrcia

La menor coneixia als implicats i mantenia una relació sentimental amb un d'ells

policia nacional

policia nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos menors de 15 anys han estat detinguts per la Policia Nacional, que també busca a un jove de 20 anys, per agredir i abusar sexualment d'una adolescent de 15 anys a Múrcia.

Segons han informat fonts d'aquest cos, el succés va tenir lloc el passat 18 d'abril al voltant de les 19 hores en un aparcament públic situat al costat d'un cèntric parc de Múrcia, on els tres nois havia quedat amb la víctima per a beure i mantenir relacions.

Pel que sembla la menor coneixia als tres implicats i havia mantingut una relació sentimental amb un d'ells, segons va relatar als agents quan va interposar la denúncia.

Quan van quedar els quatre es van beure una ampolla de whisky i, segons la víctima, es van anar a l'aparcament per a mantenir relacions sexuals, al que al principi es va prestar per trobar-se en estat d'embriaguesa però que després es va negar a dur a terme. Segons les fonts, els nois haurien gravat un vídeo de l'ocorregut en l'aparcament.

Els detinguts van prestar declaració davant els agents del Grup de Menors de la Policia i van ser posats en llibertat sota la tutela dels seus pares, mentre continua la cerca home que va participar presumptament en els fets i que està identificat.

tracking