Diari Més

Oci

'Juego de Tronos' arriba a Mercadona

La companyia valenciana ha posat a la venda dos models de necessers de la sèrie d'HBO

Imatge del necesser petit amb el símbol de 'Juego de Tronos'.

'Juego de Tronos' arriba al MercadonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bogeria deJuegodeTronosarriba a Mercadona. I és que la companyia valenciana ha posat a la venda dos models de necessers de la sèrie d'HBOa la seva secció de perfumeria. Segons han explicat a Diari Més fonts de la cadena de supermercats, es tracta d'una edició limitada de 48.000 unitats que es repartiran per tot l'Estat espanyol.

Els dos models compten amb la seva versió de mida petita (amb solapa) i gran. Un d'ells és de color granate i porta la insígnia de la sèrie, a més del logotip d'aquesta. Mentre que l'altre de color negre porta el blasó de la família delsStarkd'Invernalia, el llop huargo. El preu és de 4,50 euros per al petit i de 7,50 euros per al gran.

Els articles de la sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin han començat a entrar aquesta setmana a les seves botigues. Tot i que, des de la companyia valenciana desconeixen quins establiments seran els afortunats de rebre un petit lot de l'edició limitada, ja que el repartiment va en funció de les peticions per falta de producte de cada botiga.

Per als fans de la sèrie que no es puguin fer amb un d'ells, Mercadona ja està preparant treure nous models. La previsió és que aquests puguin arribar als seus establiments en uns tres mesos.

Imatge del necesser petit amb el símbol de 'Juego de Tronos'.

'Juego de Tronos' arriba al MercadonaDiari Més

Imatge del necesser petit amb el símbol dels Stark.

'Juego de Tronos' arriba al MercadonaDiari Més

Imatge del necesser gran amb el símbol de 'Juego de Tronos'.

'Juego de Tronos' arriba al MercadonaDiari Més

tracking