Diari Més

Sánchez fa una crida a la mobilització i al vot dels indecisos davant l'«amenaça» de la ultradreta

El líder del PSOE insisteix que està «molt a prop» de poder formar govern amb «una majoria àmplia»

El candidat del PSOE al 28-A, Pedro Sánchez, durant un míting al barri de Vallecas de Madrid.

Sánchez fa una crida a la mobilització i al vot dels indecisos davant l'«amenaça» de la ultradretaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PSOE a les eleccions del 28-A esgota les últimes hores de la campanya electoral amb apel·lacions al vot útil, a la mobilització i al suport dels indecisos davant «l’amenaça real» de la ultradreta. En un míting al barri de Vallecas –previ al tancament de la campanya a València- Sánchez ha insistit que el PSOE està «molt a prop» de poder formar govern amb «una majoria àmplia», però ha recordat que a més de «guanyar» cal poder «governar». En aquest marc, ha demanat «no especular» i votar el PSOE una ultradreta que «sempre ha existit». Per això ha recordat els exemples de Trump, el Brexit, Finlàndia o Andalusia, on els sondeigs es van equivocar de forma dràstica. «Demano als que dubten que diumenge no faltin a les urnes perquè ens estem jugant el futur», ha conclòs.

Sánchez ha tornat a apuntar que aspira a un govern del PSOE amb «independents de reconegut prestigi» i ha demanat a aquells que estan entre votar al PSOE o quedar-se a casa, i també aquells que dubten entre els socialistes, Cs o Podem, que el PSOE és l’única formació que pot plantar cara a la dreta. «Tots hem de votar el PSOE perquè els que volen retrocedir ho tenen decidit i demano que els que volem cohesió ens unim a l’entorn del PSOE».

Segons Sánchez, la pregunta d’aquestes eleccions eleccions és «si volem avançar o retrocedir». Ha tornat a dir que se sent «molt orgullós de ser espanyol» i «afortunat» d’haver nascut a un país que «en els últims 40 anys ha construït una democràcia d’enorme qualitat». També ha reivindicat la «diversitat» de l’Estat i ha criticat que Cs posi un cordó sanitari al PSOE. «Rivera diu que sóc un perill públic», però «el que li passa és que es mou molt» i te «un armari ple de jaquetes».

Abans que Sánchez ha parlat la seva vicepresidenta, Carmen Calvo, que ha demanat un «vot massiu de les dones» contra les polítiques de la dreta restrictives –ha dit- amb la igualtat. «Sempre estan en contra d’avançar en la igualtat», ha dit Calvo.

tracking