Diari Més

Televisió

Més de 4 milions d'espectadors van veure el salt d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

El públic va haver d'esperar a passada la mitjanit per veure en directe el moment més esperat de la nit

Isabel Pantoja, just abans de saltar de l'helicòpter.

Més de 4 milions d'espectadors van veure el salt d'Isabel Pantoja a Supervivientes@Yotele

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 4.164.000 persones van veure, la nit d'ahir dijous, la primera gala del reality show Supervivientes. Aquesta gran nombre d'espectadors es deu, segurament, a que tots ells volien veure en directe el moment més esperat de la nit: el salt de la cantant Isabel Pantoja des de l'helicòpter al mar per començar la seva aventura a l'illa on divuit famosos intentaran sobreviure per fer-se amb el premi: un maletí de 200.000 euros.

La folclòrica és, sens dubte, la protagonista indiscutible d'aquesta edició, ja que ha estat la concursant que ha aixecat més expectativa després de signar un contracte milionari amb Mediaset. El moment estrella de la nit era l'instant en el qual Isabel Pantoja es llençaria des de l'helicòpter al mar, tal com fan tots els concursants per donar el tret de sortida a la competició. La cadena televisiva ho sabia i l'escena es va fer esperar. Els espectadors van poder veure el salt de la cantant passades les 00.30h. La Pantoja no s'ho va pensar i, decidida, es va llançar al mar després d'enviar un emotiu missatge als seus fills, presents al plató.

Cal dir que aquesta edició de Supervivientes ha aconseguit en la seva primera gala un 36,5% de Share, el més alt de la història del programa des del 2008.

tracking