Diari Més

Successos

Troben els cadàvers de la dona i el nen desapareguts a Tenerife

La recerca es va iniciar ahir després que es trobés a un altre menor de 5 anys deambulant per la zona

Després de la detenció d'un home dies va iniciar

Troben els cadàvers de la dona i el nen desapareguts a TenerifeEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha trobat els cossos sense vida de la dona i del menor de 10 anys de nacionalitat alemanya que es buscaven des d'ahir dimarts en la zona alta de Adeje (Tenerife) després de la detenció del seu marit i pare.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Efe l'aparició dels cossos però no han precisat si es tracta d'una mort violenta.

La cerca de la dona i del nen es va iniciar després d'aparèixer deambulant per la zona a la tarda d'ahir l'altre fill de la parella, de 5 anys, després el seu pare va ser detingut en el seu domicili.

Les fonts han explicat que els cossos han estat trobats en la zona on se'ls buscava des de primeres hores d'aquest matí.

L'alcalde de Adeje, José Miguel Rodríguez Fraga, ha comentat que el nen menor de la parella, qui va ser trobat per uns veïns ahir a la tarda deambulant i espantat, parlava d'una cova, però era difícil precisar quina d'elles ja que abunden en la zona.

En el dispositiu de cerca han participat unes cent persones així com l'helicòpter del Grup de Salvament i Emergències de Canàries.

El delegat del Govern a Canàries, Juan Salvador León, ha comentat que el detingut, que va ser localitzat a la seva casa, no ha col·laborat amb la Guàrdia Civil i en la seva declaració manté que va deixar a la seva família en la zona.

tracking