Diari Més

Política

WhatsApp tanca el compte de Podem amb els seus simpatitzants a cinc dies de les eleccions

A través d'aquest compte, el partit polític enviava missatges massius de propaganda política

L'acusat assegura que «el corrector enviava paraules que no volia escriure».

Ja no hauràs d'obrir el Whatsapp per veure les fotos rebudesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

WhatsApp ha tancat el compte amb què Podem enviava missatges massius a les persones que ho havien sol·licitat. Així ho ha denunciat, a través del seu perfil de la xarxa social twitter, el secretari de comunicació del partit polític, Juanma del Olmo. El responsable de l’estratègia de comunicació de Podemos ha qualificat d’«increïble» el tancament del compte, que es produeix cinc dies abans de les eleccions.

A través d’aquest compte, Podemos enviava missatges massius de propaganda política a totes les persones que prèviament ho havien sol·licitat. «En el seu moment, el nostre equip de gestió va complir amb els tràmits previstos en les condicions d’ús de l’aplicació WhatsApp, sol·licitant de forma específica i a través del curs establert la verificació dels comptes de Podem», ha explicat de l’Om.

En aquest sentit, el dirigent de Podem ha confirmat que disposen del «consentiment exprés de cadascun dels usuaris a qui els enviem informació. I utilitzem el mateix servei i la mateixa eina en la mediació amb WhatsApp que la resta de partits polítics», ha assenyalat.

tracking